Skip links

In de praktijk

In de praktijk

Hoe het werkt

Als interim manager vul ik tijdelijk een functie in. In de meeste gevallen wordt er aan mij gevraagd om een team beter te laten functioneren.

Daarbij kijk ik altijd naar het doel van de gehele organisatie en wat dit vervolgens betekent voor het betreffende team. Wat zijn de individuele kwaliteiten van de mensen binnen het team: waar zijn ze goed in en hoe kan ik die optimaal inzetten.

Win-win

Zonder actie,
geen verandering

Met mijn technische achtergrond en analytisch vermogen vertaal ik doelstellingen in begrijpelijke taal voor de werkvloer om zo te komen tot een plan van aanpak. Want iedereen weet: zonder actie geen verandering.

Het is mijn kracht om een ieder te laten focussen op de gemeenschappelijke deler en voor iedereen een win-win-situatie te creëren. Ook al zijn de belangen ogenschijnlijk tegengesteld er is altijd een gezamenlijk, synergetisch belang..